Uithangborden van staal gepoedercoat op maat

Onze uithangborden van staal gepoedercoat op maat. produceren wij geheel in eigen beheer en geheel naar uw wens.

Plaatstaal geheel in vorm gesneden, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of welke vorm dan ook, maar ook in doosvorm en daarna gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur.

Wilt u een nostalgisch uithangbord of strak modern reclamebord van roest vrij of vast staal, dan kunnen wij deze geheel op maat voor u produceren.

Het uithangbord kunnen wij vervolgens met uw bedrijfsnaam en of logo voorzien in vele kleuren. Wij werken uitsluitend met een hoogwaardige folie van Avery Dennison 900 serie Super Cast.

Hierop kunnen wij 12 jaar garantie afgeven. Wanneer u uw tekst en/of bedrijfslogo digitaal aanlevert, maken wij voorafgaand aan productie altijd eerst een digitale proefdruk ter controle. Zo ziet u precies wat u krijgt geleverd.

*Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt.

Verlichte uithangborden

De uithangborden kunnen ook geproduceerd worden met verlichting. Als standaard leveren wij deze met 2 subtiele led spots die op beide zijden van het uithangbord straalt van bovenaf. De bedrading is geheel weggewerkt in de haakse muurbeugel. Sinds 2018 hebben wij een samenwerking met Maretti Lighting die specialist is op het gebied van verlichting.

Alle uithangborden in staal gepoedercoat op maat worden geleverd met de daarbij behorende montagematerialen roestvrijstalen schroeven en pluggen.

Ook kunnen wij het uithangbord voor u komen monteren op locatie. Wanneer u dit wenst kunnen wij u hiervoor een offerte doen toekomen.

Op onze uithangborden in staal gepoedercoat op maat geven wij een garantie van 10 jaar op de poedercoating en belettering.

Wij verzenden door geheel de Benelux en Europa met DHL / UPS en DPD  De verzending is hiermee te traceren en ook verzekerd.

Al onze uithangborden worden voor verzending verpakt in een daarvoor op maat gemaakte doos, en zodanig gefixeerd om beschadiging te voorkomen.

Prijzen op aanvraag.

Levertijd ca. 2-3 weken na opdracht, afhankelijk van uitvoering.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunnen wij u een offerte doen toekomen.

U kunt contact met ons opnemen op +31 (0)20 4821724

of mailen mailto:info@patrickdeletter.com

Of bekijk onze contactgegevens

Montage

Voor de montage hebben wij diverse mogelijkheden. De muurbeugels kunnen wij monteren tegen de gevel met rvs houtdraadbouten of met stokschroeven. Deze kunnen dan worden afgedopt met een messing of RVS dopmoer. Het is net het detail wat het uithangbord helemaal af maakt.

Hieronder ziet u de voorbeelden.

Kijk ook eens op de site van De Uithangborden Fabriek.

De Uithangborden Fabriek