Staal Gepoedercoate Uithangborden Op Maat: Authentiek Vakmanschap

Laat uw bedrijf opvallen met onze op maat gemaakte uithangborden van staal, gepoedercoat voor duurzaamheid en stijl. Wij beheersen het volledige productieproces, zodat uw uithangbord voldoet aan al uw wensen.

Vorm en Kleur op Maat

Of u nu kiest voor plaatstaal in strakke vormen zoals vierkant, rechthoekig, rond, of ovaal, of een unieke doosvorm, wij snijden het plaatstaal naar uw specificaties. Na het vormgeven wordt het staal gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur, waardoor uw uithangbord perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.

Van Nostalgisch tot Modern

Wilt u een nostalgisch uithangbord dat de charme van vervlogen tijden oproept, of geeft u de voorkeur aan een strak modern reclamebord van roestvrij of vast staal? Wij passen ons ambachtelijke vakmanschap aan aan uw stijl en produceren een uniek uithangbord op maat.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Onze uithangborden worden voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo in levendige kleuren met hoogwaardige folie van de Avery Dennison 900 serie Super Cast. Wij bieden vol vertrouwen 12 jaar garantie op deze hoogwaardige afwerking. Voorafgaand aan de productie ontvangt u een digitale proefdruk ter controle, zodat u exact ziet wat u kunt verwachten.

Poedercoaten voor Duurzaam Resultaat

Ons poederlakproces, ook bekend als poedercoaten, garandeert een elektrostatische verfbehandeling waarbij negatief geladen poeder op uw uithangbord wordt verstoven. Dit zorgt voor een gelijkmatige coating met een duurzaam resultaat.

Breng uw bedrijf naar voren met een uithangbord dat vakmanschap, duurzaamheid en stijl perfect combineert. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw unieke uithangbord realiseren.

Verlichte uithangborden

De uithangborden kunnen ook geproduceerd worden met verlichting. Als standaard leveren wij deze met 2 subtiele led spots die op beide zijden van het uithangbord straalt van bovenaf. De bedrading is geheel weggewerkt in de haakse muurbeugel. Sinds 2018 hebben wij een samenwerking met Maretti Lighting die specialist is op het gebied van verlichting.

Alle uithangborden in staal gepoedercoat op maat worden geleverd met de daarbij behorende montagematerialen roestvrijstalen schroeven en pluggen.

Ook kunnen wij het uithangbord voor u komen monteren op locatie. Wanneer u dit wenst kunnen wij u hiervoor een offerte doen toekomen.

Op onze uithangborden in staal gepoedercoat op maat geven wij een garantie van 10 jaar op de poedercoating en belettering.

Wij verzenden door geheel de Benelux en Europa met DHL / UPS en DPD  De verzending is hiermee te traceren en ook verzekerd.

Al onze uithangborden worden voor verzending verpakt in een daarvoor op maat gemaakte doos, en zodanig gefixeerd om beschadiging te voorkomen.

Prijzen op aanvraag.

Levertijd ca. 2-3 weken na opdracht, afhankelijk van uitvoering.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunnen wij u een offerte doen toekomen.

U kunt contact met ons opnemen op +31 (0)20 4821724

of mailen mailto:info@patrickdeletter.com

Of bekijk onze contactgegevens

Montage

Voor de montage hebben wij diverse mogelijkheden. De muurbeugels kunnen wij monteren tegen de gevel met rvs houtdraadbouten of met stokschroeven. Deze kunnen dan worden afgedopt met een messing of RVS dopmoer. Het is net het detail wat het uithangbord helemaal af maakt.

Hieronder ziet u de voorbeelden.

Kijk ook eens op de site van De Uithangborden Fabriek.

De Uithangborden Fabriek