Uithangborden in diverse uitvoeringen.

Wij produceren uithangborden in vele uitvoeringen en materialen. Veel gebruikte materialen hierin zijn aluminium, staal en acrylaat. Deze kunnen wij met elkaar combineren.

Het acrylaat is in vele kleuren leverbaar. Aluminium en staal kunnen wij in elke RAL kleur poedercoaten.

De uithangborden produceren wij in elke vorm, vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Maar ook in een door u aan te geven vorm.

Ook is er de mogelijkheid deze te verlichten. Dit kan middels 2 subtiele led spots die de plaat aanlichten, of met ledverlichting in het uithangbord die van binnenuit verlicht.

De laatste optie wordt gebruikt in de doosvormige lichtboxen. De led’s zijn 12 volt dus verbruiken nauwelijks energie. Een trafo wordt altijd bijgeleverd.

De doosvormige lichtboxen kunnen uit acrylaat worden vervaardigd, maar ook geheel in aluminium. Deze kunnen dan direct op de gevel worden geplaatst of middels een muursteun.

De muursteun wordt in een RAL kleur gepoedercoat.

 

Wanneer u uw idee aangeeft kunnen wij met u tot het gewenste resultaat komen. Vooraf maken wij een digitale tekening zodat u precies ziet wat u krijgt.

Voor de montage kunt u ook bij ons terecht, wij monteren door het hele land. Vooraf kunnen wij hiervoor een prijs afgeven.

 

Kijk ook eens op onze pagina http://patrickdeletter.nl/laseren-en-watersnijden/

 

Wanneer u interesse heeft kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

 

Kijk ook eens op onze pagina speciaal voor de retail https://www.shopsignings.com

Uithangborden in systeem

Ook voor bestaande systemen in winkelcentrums en winkelstraten produceren wij reclameborden geheel op maat. Zowel in verlichte en onverlichte uitvoering.

 

Winkelcentrums

Voor winkelcentra kunnen wij de reclameborden (verlicht en onverlicht) geheel produceren volgens de huisstijl. Zo heeft elk winkelpand een zelfde uitstraling met het eigen logo van de huurder.

Bij een mutatie is het dan ook mogelijk om de reclamedragers opnieuw te voorzien van het logo van de nieuwe huurder. De gegevens omtrent maatvoering zetten wij digitaal vast in onze systemen.

Zo kan er snel en gemakkelijk een wisseling van het reclamebord met logo worden gerealiseerd.

Dit kunnen wij uiteraard verzorgen in het hele land.

 

Shop in Shop

Tegenwoordig zien we veel shops in grote warenhuizen. Te denken aan de Bijenkorf met alle vertegenwoordigde shops als Louis Vutton, Hermes, Prada, Chanel en noem maar op.

Deze shops zijn geheel ingericht naar hun eigen Corporate Identity maar eveneens bij de entree altijd een reclamedrager van het warenhuis zelf.

Deze uithangborden of reclamedragers kunnen wij ook geheel naar wens produceren.