Uithangborden in diverse uitvoeringen.

Wij produceren uithangborden in vele uitvoeringen en materialen. De materialen kunnen worden gecombineerd.. De borden worden geheel op maat geproduceerd.

Ook is er de mogelijkheid verlichting in de reclameborden te monteren. Dit kan middels 2 subtiele led spots die de plaat aanlichten of met ledverlichting in het uithangbord die van binnenuit verlicht. De laatste optie wordt gebruikt in de doosvormige reclameborden.

De doosvormige reclameborden kunnen uit acrylaat worden vervaardigd, maar ook geheel in aluminium. Deze kunnen dan direct op de gevel worden geplaatst of middels een muursteun. De muursteun dan in een RAL kleur gepoedercoat.

 

Wanneer u uw idee aangeeft kunnen wij met u tot het gewenste resultaat komen. Vooraf maken wij een digitale tekening zodat u precies ziet wat u krijgt.

Voor de montage kunt u ook bij ons terecht, wij monteren door het hele land. Vooraf kunnen wij hiervoor een prijs afgeven.

Kijk ook eens op onze andere pagina http://patrickdeletter.nl/uithangborden-in-staal-gepoedercoat-op-maat/

 

 

Wanneer u interesse heeft kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

 

Kijk ook eens op onze pagina speciaal voor de retail https://www.shopsignings.com

Uithangborden in systeem

Ook voor bestaande systemen in winkelcentrums, winkelstraten produceren wij geheel op maat de reclameborden. Zowel in verlichte- als onverlichte uitvoering.