Diverse Uithangborden op Maat: Materialen, Vormen en Verlichting

Ontdek onze veelzijdige collectie uithangborden, vakkundig vervaardigd in diverse uitvoeringen en hoogwaardige materialen. Aluminium, staal en acrylaat zijn veelgebruikte materialen die wij moeiteloos combineren om aan al uw wensen te voldoen.

Materialen in Kleurpracht

Kies uit een breed scala aan kleuren met ons acrylaat, terwijl aluminium en staal met precisie worden gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur. Deze flexibiliteit stelt u in staat om een uithangbord te creëren dat perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.

Creatieve Vormen

Laat uw creativiteit de vrije loop, want wij produceren uithangborden in diverse vormen – vierkant, rechthoekig, ovaal, rond, of zelfs een door u aangegeven unieke vorm. Met onze expertise brengen we uw ideeën tot leven.

Verlichtingsmogelijkheden

Geef uw uithangbord extra allure met verlichtingsopties. Kies voor subtiele led spots die de plaat verlichten of ga voor de indrukwekkende doosvormige lichtboxen met ingebouwde ledverlichting. Met energiezuinige 12-volt led’s, inclusief bijgeleverde transformator, voegt u een opvallend element toe aan uw uithangbord.

Montage door het Hele Land

Laat ons niet alleen uw uithangbord creëren, maar vertrouw ook op onze expertise voor de montage. Wij bieden landelijke montageservices, waarbij wij vooraf heldere prijsafspraken maken. Uw idee wordt werkelijkheid, ondersteund door een digitale tekening vooraf, zodat u precies ziet wat u kunt verwachten.

Breng uw bedrijf onder de aandacht met unieke uithangborden op maat. Neem vandaag nog contact met ons op, deel uw ideeën en laat ons samen het gewenste resultaat bereiken.

 

Kijk ook eens op onze pagina http://patrickdeletter.nl/laseren-en-watersnijden/

 

Wanneer u interesse heeft kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

 

Kijk ook eens op onze pagina speciaal voor de retail https://www.shopsignings.com

Uithangborden in systeem

Ook voor bestaande systemen in winkelcentrums en winkelstraten produceren wij reclameborden geheel op maat. Zowel in verlichte en onverlichte uitvoering.

 

Winkelcentrums

Voor winkelcentra kunnen wij de reclameborden (verlicht en onverlicht) geheel produceren volgens de huisstijl. Zo heeft elk winkelpand een zelfde uitstraling met het eigen logo van de huurder.

Bij een mutatie is het dan ook mogelijk om de reclamedragers opnieuw te voorzien van het logo van de nieuwe huurder. De gegevens omtrent maatvoering zetten wij digitaal vast in onze systemen.

Zo kan er snel en gemakkelijk een wisseling van het reclamebord met logo worden gerealiseerd.

Dit kunnen wij uiteraard verzorgen in het hele land.

 

Shop in Shop

Tegenwoordig zien we veel shops in grote warenhuizen. Te denken aan de Bijenkorf met alle vertegenwoordigde shops als Louis Vutton, Hermes, Prada, Chanel en noem maar op.

Deze shops zijn geheel ingericht naar hun eigen Corporate Identity maar eveneens bij de entree altijd een reclamedrager van het warenhuis zelf.

Deze uithangborden of reclamedragers kunnen wij ook geheel naar wens produceren.