Messing gevelletters produceren wij geheel op maat in elke lettertype. Ook uw bedrijfslogo kunnen wij in elke maatvoering uitsnijden. Zelfs is er nog keuze uit diverse materiaal dikten. Standaard hebben wij 1,2,3,4 of 5 mm. Maar het is ook mogelijk dikker te verkrijgen.

De afwerking kan in diverse uitvoeringen. Hoogglans gepolijst, geslepen, richtingloos geschuurd, getrommeld of gestraald. Het is ook mogelijk om de letters te vergulden. Dit kan in twee uitvoeringen. Elektrolytisch of bladgoud vergulden. Het voordeel hiermee is dat de letters niet meer gepoetst hoeven te worden. De letters blijven altijd de glans van het goud behouden. Ook is het mogelijk om de letters te verchromen. De messing gevelletters en of logo’s kunnen worden voorzien van messing draadeinden aan de achterzijde voor montage op de gevel of wand. Desgewenst kunnen wij hierbij ook messing afstandsbusjes leveren waardoor de letters op afstand van de gevel of wand gemonteerd worden.

Messing gevelletters hebben wij inmiddels veel geproduceerd voor vele bedrijven en kantoren. Hierin moet u denken aan advocatenkantoren, notariskantoren en effectenbedrijven die vaak een duurzame authentieke uitstraling ambiëren. Deze kantoren zijn dan ook veelal gevestigd in statige panden. Maar ook wordt het materiaal vaak toegepast in restaurants, hotels en de juweliersbranche, het messing blijft altijd een duurzame uitstraling behouden.

 

Kijkt u ook eens naar onze andere gevelletters: http://patrickdeletter.nl/gevelletters-gevelreclame/

Of bekijkt u gerust eens een filmpje van een door ons uitgevoerde opdracht en gemonteerd door onze monteurs.

Hieronder enkele voorbeelden van messing letters in bladgoud vergulde en elektrolytisch vergulde uitvoering.