RVS letters logo’s

RVS letters logo’s lasergesneden of watergesneden. Standaard dikten die wij leveren zijn 2,3,of 5 mm.

Wij kunnen vanzelfsprekend ook dikker leveren, echter deze letters worden na het uitlaseren geborsteld.

Ook is de mogelijkheid om de letters en/of logo’s hoogglans te polijsten. Standaard wordt de oppervlakte gepolijst, maar ook is het mogelijk om de zijkanten geheel te polijsten. Dit geeft een nog mooiere uitstraling aan de letters of logo.

De letters en/of logo’s kunnen worden voorzien van draadstiften aan de achterzijde voor een blinde montage. Deze worden gestiftlast en is mogelijk vanaf een dikte van 3 mm. De letters en/of logo’s kunnen ook worden voorzien van een High Bond tape waarmee zij kunnen worden gemonteerd. Deze manier van montage is dan alleen mogelijk op een gladde ondergrond.

Het RVS wat wij standaard gebruiken is kwaliteit 316. Deze is zowel voor binnen als buiten toepasbaar. RVS kwaliteit 316 is beter bestand tegen corrosie en daarom zeer geschikt voor gebieden aan zee gelegen.

 

PVD coating

Eveneens kunnen wij de rvs letters en logo’s voorzien van een PVD coating. Een PVD coating kan in kleur worden aangebracht. De veel toegepaste kleuren zijn goud in 2 gradaties en brons. De garantie op een PVD coating is 10 jaar. De coating behoeft geen onderhoud, behoudens alleen het schoonmaken.

Kijkt u ook eens op onze pagina laseren en watersnijden: http://patrickdeletter.nl/laseren-en-watersnijden/

 

Voor informatie kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: info@patrickdeletter.com

draadeind gelast

Kijk ook eens op ons filmpje lasersnijden https://www.youtube.com/watch?v=LMZDhyhnF2o

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze RVS letters logo’s lasergesneden kunnen wij u geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen.

Graag ontvangen wij dan van u de tekst of een digitaal bestand van de tekst en/of het logo. Van belang is ook waarop de letters en/of het logo gemonteerd zal moeten worden. Een foto van de gevel of wand is dan ook van belang om een juist advies af te geven.

Voorafgaand aan productie tonen wij altijd een digitale proefdruk van de te produceren tekst. Deze kunnen wij dan geheel visualiseren op de door u gestuurde foto.