Messing verlichte gevelletters

Sinds kort produceren wij messing verlichte gevelletters. Deze kunnen geproduceerd worden in bijna elk denkbaar lettertype en uw eigen lettertype in uw huisstijl.

De messing letters zijn voorzien van LED’s op een opaal perspex achterzijde die het licht naar achteren laat doorschijnen waardoor er een corona om de letter heen ontstaat. De letters worden op afstand gemonteerd.

De doosletters van messing kunnen in meerdere uitvoeringen worden afgewerkt. Onbehandeld messing, hoogglans gepolijst, of geschuurd. Tevens is er de mogelijkheid om de letters blank te laten coaten.

Ook is het mogelijk om de letters in RVS te produceren en te voorzien van een goudkleurige titaanlaag. Titaan is een harde coating die onder hitte wordt aangebracht. Er is nauwelijks verschil tussen de goudgele kleur van messing en goud titaan. De RVS letters met een titaanlaag is een nog kwalitatief hogere oplossing, waarop wij minimaal 10 jaar garantie geven op kleurbehoud. Tevens is het zo dat de titaanlaag niet gaat cracqueleren. (scheurvorming)  Het risico van messing met een blanke coating heeft wel het risico dat deze op den duur scheurvorming gaat vertonen.

Het is eveneens ook mogelijk om uw bedrijfslogo in elke maat en uitvoering te laten produceren.

Voor montage kunt u bij ons terecht. Op locatie kunnen wij u adviseren om de letters rechtstreeks op de gevel te monteren indien mogelijk. Wanneer hiervoor geen mogelijkheid bestaat kunnen de letters op een kokerprofiel vooraf worden gemonteerd.

Ook is het mogelijk om de montage zelf door u zelf uit te voeren. Hiervoor leveren wij altijd een montagemal waarop de boorgaten staan weergeven en de doorvoer van de bedrading.

Prijzen op aanvraag.

Voor informatie kunt u ons bellen 020-482.17.24 of mailen http://mailto@info@patrickdeletter.com