Luxe gevelletters van topklasse.

Ook kunt u bij ons terecht voor de levering en montage van luxe gevelletters van topklasse. Vele uitvoeringen zijn hierin mogelijk. De gevelletters kunnen worden uitgevoerd in roestvrijstaal kwaliteit 304 of 316 (buitenkwaliteit) in combinatie met acrylaat en LED verlichting. De letters kunnen worden gepoedercoat (powder coating) in elke denkbare Pantone of RAL kleur, geheel volgens de huisstijl van de onderneming. De gevelletters zijn bestand tegen alle weersinvloeden.

De gevelletters worden veelal gemonteerd op afstand van de gevel middels afstandhouders. De gevelletters worden geleverd met trafo(s) voor de LED verlichting. Wij leveren alle elektronische componenten met CE certificering, om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Bij aflevering wordt altijd een 1:1 montage tekening voor juiste positionering van de boorgaten meegeleverd, alsmede een gedetailleerde instructie voor installatie.

Voor de montage van de luxe gevelletters kunt u ook bij ons terecht, deze wordt uitgevoerd door ons montageteam die hiervoor geheel opgeleid zijn.   http://patrickdeletter.nl/montage/

Bij opdracht komen wij vooraf altijd de gevel of wand bekijken voor de beste mogelijkheden van uitvoerbaarheid van zowel montage als stroomtoevoer naar de gevelletters. Tevens dient vooraf voor een buitenreclame vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente. Wij kunnen dit traject voor u verzorgen en/of de benodigde tekeningen aanreiken die de gemeente verlangt, alsmede de specificaties/uitvoering van de gevelletters.

Bent u geïnteresseerd, kunt u contact met ons opnemen op +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

Levertijd ca. 4 tot 6 weken na opdracht, afhankelijk van uitvoering.

Kijkt u hieronder naar een aantal uitvoeringen die tot de mogelijkheden behoren.

Hieronder enkele links voor de omschrijving van termen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Poederlakken

https://nl.wikipedia.org/wiki/CE-markering

De hierboven getoonde afbeeldingen zijn gevelletters van de hoogste kwaliteit die verkrijgbaar is. De afwerking is van absoluut topniveau. Voordat de letters en of het logo de fabriek verlaat worden zij gecontroleerd met de hoogste kwaliteit controle. Daarna worden de elementen met de grootste zorg verpakt, zodat deze niet onderhavig zijn aan schade tijdens transport naar de locatie waar de montage gaat plaatsvinden. Voor verzending naar het buitenland werken wij met DHL en UPS waarbij de goederen verzekerd zijn van schade en aflevering op tijd.

dhl ups