Uw winkel of bedrijfspand wordt herkend!

Beletteringen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in de maatschappij.

De uitstraling van uw bedrijfspand bepaalt de eerste indruk van uw onderneming waarmee u door uw doelgroep serieus genomen wilt worden. Het is onderdeel van de huisstijl die u voert. De communicatieve uitstraling moet zowel extern als intern doorgevoerd worden in uw onderneming. Het inzetten van interne- en externe communicatie zoals de belettering van winkelraam, bedrijfspand, gevel, voertuig, boot, vrachtwagen, container of reclamezuil is onze specialiteit. In onze fotopresentatie kunt u zien dat wij de kennis in huis hebben om u te adviseren voor een juiste keuze van materiaal, stijl, formaat en vormgeving.

Ons machinepark

Wij beschikken over diverse machinerieën, snijplotters, full-color printers voor klein en groot formaat. Ook printen wij Oneway-vision folie. Dit is een folie die full-color geprint wordt en waardoor men toch van binnen naar buiten kan kijken maar niet naar binnen. Sinds begin 2016 zijn wij ons ook gaan toeleggen op het carwrappen waarin wij inmiddels veel ervaring hebben opgedaan. Het carwrappen vereist een bepaalde techniek die niet iedere beletteraar in huis heeft. Wij inmiddels wel.

Innovatie

De toekomst van de communicatie kent geen grenzen, waardoor wij ons ook hierin moesten specialiseren. Onze grenzen hebben zich verder verlegd dan alleen maar de eenvoudige beletteringen.

Wij werken o.a. met de volgende merken vinylfolies: 3M  Avery  MacTac  Orafol

Autobelettering / reclame

Wanneer u uw bedrijfswagen(s) wilt laten voorzien van uw bedrijfsnaam en of logo, maken wij vooraf altijd een digitale schaaltekening. Wij beschikken over lijntekeningen van elk merk en type voertuig. Hiermee krijgt u een juiste impressie van hoe uw voertuig er uit komt te zien na de belettering.

Het uiteindelijk gehele ontwerp word door ons digitaal bewaard zodat wanneer er schade is aan het voertuig wij snel na het schade herstel de belettering of print weer kunnen aanbrengen op dat gedeelte.

Wij werken met folie’s van Avery Dennison en 3M met een gegarandeerde kwaliteit van 10 jaar. Maar ook met folies als het gaat om promotionele doeleinden voor een aantal weken of maanden. Deze folie is voordeliger en makkelijk te verwijderen wanneer het evenement voorbij is.

Uw wens is onze uitdaging!

Uw wensen zijn voor ons een uitdaging. Ons grootste werkgebied in belettering is Amsterdam en omstreken. U kunt met ons geheel vrijblijvend een afspraak maken om te kijken op locatie wat voor uw bedrijf de mogelijkheden zijn om uw huisstijl uit te dragen. Met meer dan 35 jaar ervaring in beletteringen weten wij dat wij u kunnen overtuigen van de juiste en mooiste mogelijkheden.

Bij elke opdracht maken wij eerst een digitale tekening om u exact te laten zien wat u krijgt. Wij beschikken over een eigen kundige montagedienst.

Kijkt u ook eens op onze andere pagina met raambeletteringen http://patrickdeletter.nl/raambeletteringen/

Hieronder een uitéénzetting van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van beletteringen:

Winkelruitbelettering, winkelruitreclame, autobelettering, autobestickering, wagenpark belettering, voertuigbelettering, bestelwagenbelettering, vrachtwagenbelettering, bedrijfswagenbelettering, bootbelettering, sloepbelettering, bootreclame, bootstickers, raambelettering, raambestickering, gevel beletteringen, autoreclame, oneway vision folie, shopreclame, scooterbelettering, scooterreclame, fleetmarking, bouwborden, makelaarsborden, reclameborden, stoepborden.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen:

Tel.: +31 (0)20 4821724

mail: mailto:info@patrickdeletter.com

Heeft u ook wel eens gedacht aan een mooi uithangbord.

Wij willen u uitnodigen om ook hier eens een kijkje te nemen.

https://uithangbordenfabriek.nl/