Stalen reclameborden

Stalen reclameborden produceren wij in diverse kwaliteiten en elke maatvoering. Diverse dikten van het staal zijn verkrijgbaar.

Afhankelijk van de gedetailleerdheid van het ontwerp wat u gesneden wilt hebben uit de plaat, gaan wij bepalen om deze te lasersnijden of te watersnijden. Na het snijden van de plaat kunnen wij deze nog nabewerken. Het bord kan worden gepoedercoat in vrijwel elke RAL kleur. Voor een blinde montage te realiseren kunnen wij achter het reclamebord draadeinden stiftlassen. Maar ook is het mogelijk om het reclamebord rond te walsen, wanneer het bord op een ronde muur word gemonteerd.

Voor roestvaststaal kunnen wij de volgende bewerkingen uitvoeren: slijpen, borstelen, polijsten of stralen.

 

Corten stalen reclameborden

Reclameborden geheel uitgevoerd in corten staal. Het corten staal wordt afhankelijk van de gedetailleerdheid van de gewenste reclame uiting gelaserd of met water gesneden. Standaard dikten van het corten staal is 3, 5, 7 en 10 mm. Middels draadstiften die achter de plaat worden gestiftlast kan de gevelplaat blind worden gemonteerd. Ook is het mogelijk om achter de plaat verlichting te plaatsen. Achter de plaat wordt dan een bak gemonteerd waarin de LED verlichting zal worden aangebracht.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen:

Bel: +31(0)20 4821724

of mail: mailto:info@patrickdeletter.com