Roodkoperen letters met en zonder LED verlichting

Roodkoperen letters met en zonder LED verlichting vervaardigen wij geheel op maat. In de vlakke uitvoering zijn vele lettertypen mogelijk, evenals een logo. Het plaatmateriaal is in diverse dikten verkrijgbaar. De afwerking kan in hoogglans gepolijst of mat geslepen. Montage op de gevel kan zowel strak er tegen aan, of op afstandhouders. Het coaten van de letters raden wij echter niet aan. Om die reden dat het roodkoper altijd werkt en daardoor scheurvorming ontstaat in de lak (Craquelé).

 

Er is ook een optie om op de roodkoperen letters een verouderingsproces toe te passen. Dit noemen wij patineren. Er word een patina emulsie opgebracht wat een chemische werking heeft op het roodkoper. Deze patina is er in diverse kleurnuances. Een groene patina waardoor de letters groen gaan uitslaan, of een bruine patina, waardoor de letters als het ware er gebronst uit gaan zien. Ook na dit proces raden wij het niet aan om de letters blank te coaten.

http://patrickdeletter.nl/decoratieve-metaalbedekkingen/

 

Ook vervaardigen wij doosletters met en zonder LED verlichting. De diepte kan in diverse uitvoeringen. Vele lettertypen toepasbaar. Tevens uw bedrijfslogo kan in deze uitvoering door ons geproduceerd worden. De verlichte uitvoering wordt altijd op afstand gemonteerd van de gevel. Hierdoor ontstaat er een corona om de letter heen die op de gevel schijnt.

 

Prijzen op aanvraag.

Wanneer u interesse heeft kunt u ons een mail sturen of bellen.

mailto:info@patrickdeletter.com