Reclamezuil op maat verlicht en onverlicht

Wij produceren reclamezuilen geheel op maat in diverse uitvoeringen. Zo is het mogelijk om het reclamezuil geheel in elke denkbare vorm te produceren in diverse materialen.

De keuzes van materialen zijn aluminium, staal gepoedercoat, kunststof of een combinatie van genoemde materialen. Zo is er ook de keus mogelijk van verlicht middels LED vanuit de binnenzijde, of aangelicht middels schijnwerpers van onderaf of bovenaf. En vanzelfsprekend ook onverlicht.

De belettering kan in diverse mogelijkheden uitgevoerd worden. Geheel beletterd met een hoogwaardige vinylfolie, of vinylfolie gecombineerd met lasergesneden acrylaat letters of metalen letters. Hierin te denken aan RVS of dibond met een rvs look laag. Bedrijfsnamen met of zonder logo in kleur behoort tot de mogelijkheden, deze vaak uitgevoerd in een vinylfolie vanwege de kleurstellingen in de logo’s van de bedrijven die gepresenteerd staan op het zuil. De logo’s zullen full-color geprint worden en daarna gelamineerd. Het laminaat zorgt voor de weersbestendigheid.

Voor beletteringen zie ook: http://www.patrickdeletter.nl/beletteringen/

De zuilen kunnen in elke kleur gespoten worden, geheel conform de huisstijl van het desbetreffende pand waar het zuil komt te staan. Deze kleurcodes kunnen worden aangegeven in een Pantone of een RAL kleur. Het is ook mogelijk om het zuil compleet te foliën. Zelfs in de folies zijn er vele kleuren.

Ook kunnen wij zorgen voor de fundatie, dit wordt met zorg uitbesteed aan een bedrijf dat zich alleen maar bezig houd met fundatietechnieken. Dit bedrijf berekend de belasting van wind en draagkracht. Het zuil zal vanzelfsprekend iedere storm moeten doorstaan.

Bij het plaatsen van een zuil moet er altijd vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Hierin kunnen wij u bijstaan. Wij kunnen dit traject geheel voor u verzorgen.

 

Prijzen en levertijden op aanvraag.

Wanneer u verdere informatie wenst, kunt u ons bellen +31(0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

Introductie nieuw plaatmateriaal Hi Macs.

Sinds korte tijd hebben wij in ons leveringsprogramma een nieuw materiaal opgenomen. Het materiaal heeft de merknaam Hi Macs.

Hi Macs word sinds enige jaren door de betere interieurbouwers gebruikt voor toepassingen in winkelinterieurs, badkamers, buitengevels. Driedimensionale ontwerpen en organische vormen kunnen met dit materiaal mogelijk worden gemaakt. Het materiaal heeft een homogene porieloze samenstelling waardoor het vuil niet indringt in het materiaal. Het materiaal laat zich dan ook makkelijk reinigen. Het materiaal laat zich naadloos verlijmen, en is thermisch vervormbaar, waardoor er prachtige driedimensionale vormen mogelijk kunnen worden gemaakt. Het materiaal is leverbaar in vele kleurstellingen, en zelfs in een translucent versie. (lichtdoorlatend)

Door toepassing van dit schitterende materiaal, wat in de designwereld tot de topklasse van materialen behoort. Zijn wij hiermee koploper als het gaat om design in de interne- en externe reclame.

Hieronder een paar voorbeelden hoe Hi Macs is gebruikt in interieur.