Graveerwerken

Voor graveerwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een huisdeurnaamplaatje of een duurzame gevelnaamplaat voor uw bedrijf of kantoor. Enkele stuks of grote series is mogelijk. Diverse materialen kunnen wij graveren. Perspex, aluminium, messing, roodkoper, RVS, trespa, resopal en hout. Uw logo of (bedrijfs)naam kunnen wij in elk materiaal graveren. De gravure kan in elke kleur worden ingelakt. Voorafgaand aan productie ontvangt u altijd een digitale proefdruk. Ook voor technische graveerwerken kunt u bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan brandstempels, slagstempels, lakstempels, foliestempels, blinddrukstempels, schemaplaten en vluchtwegplaten.

Wij produceren veel graveerwerken voor o.a de off-shore industrie, voedingswaren industrie en elektrotechnische industrie, maar eveneens veel voor banken, (Gemeente)instellingen, hotels, notariskantoren, advocatenkantoren, reclamebureaus en effectenkantoren die op de Amsterdamse grachtengordel zijn gevestigd.

Speciaal graveerwerk

Hierbij moet u denken aan:

Electrische brandstempels, handbrandstempels, lakstempels, foliestempels, blinddrukstempels, stalen slagstempels, notarisstempels, belpanelen, liftpanelen, brailleplaten, naambadges, huisdeurnaamplaatjes, pictogrambordjes, typeplaten/bedieningspanelen, huisnummerplaten, relatiegeschenken, foto’s in metaal.

Incidenteel graveerwerk

ipod’s, champagneglazen, wijnglazen, bierglazen, pullen, bekers, smartphones, computers, tablets, laptops.

Perfect als geschenk als cadeau artikel zoals pennen, flasks, horloge’s, karaffen, decanteer karaf, (kinder) couverts, champagnekoelers, wijnkoelers, spiegels, glazen, exclusieve aanstekers, money clips, tinnen borden, scheepsbellen, geboortebekers, bruidsbekers, koksmessen, kurketrekkers, verzilverde kandelaars, verzilverde fotolijstjes.

Gevel- naamplaten

Voor bedrijven als bankinstellingen, notariskantoren, advocatenkantoren, reclamebureaus, effectenkantoren. Gegraveerd of chemisch geëtst in messing, roodkoper, aluminium, roestvaststaal, cortenstaal, blauwstaal, fosforbrons, kunststof of perspex.

Blinddruk- stempels

Voor het aanbrengen van een reliëfdruk in briefpapier, enveloppen of boeken. Ook mogelijk met uw eigen tekst en/of afbeelding.
Diverse soorten leverbaar voor 80 grams papier en hoger.

Speciale bewerkingen

  • polijsten van metaal en kunststof
  • zetten van metaal
  • buigen van kunststof
  • pons en stampwerk
  • bladgoud vergulden
  • electrolytisch vergulden en verzilveren
  • titaniseren
  • verchromen / verbronzen / anodiseren
  • schooperen / poedercoaten
  • patineren van messing

Herstellen van uw gevelplaat

Wist u dat wij uw verweerde gevelplaat kunnen herstellen. Wanneer u een messing gevelplaat heeft kunnen wij deze voor u afslijpen en vervolgens hoogglans polijsten. De tekst en of logo wordt opnieuw ingelakt. Zelfs een RVS gevelplaat kunnen wij weer helemaal herstellen. Deze wordt opnieuw geslepen of geborsteld en daarna opnieuw ingelakt. Uw gevelplaat is weer als nieuw, u zult versteld staan van het resultaat. Wij komen bij u langs om de plaat te demonteren, en na herstel vervolgens te monteren.

Routing kantoorpand / bedrijfsverzamelgebouw

Patrick de Letter is ook uw partner als het gaat om het verzorgen / onderhouden van de totale routing (wayfinding) binnen uw kantoorpand of bedrijfsverzamelgebouw.

Zo verzorgen wij al jaren de interne- en externe routing voor meerdere beheersmaatschappijen en VvE’s. Van het belbordje aan de entree, de naamsvermelding op het postkast gedeelte, de naamsvermeldingen in de liften, de routing op de gangen tot en met de naamsvermelding  van het desbetreffende bedrijf / kantoor op de verdieping met of zonder logo.

Onze werkwijze hierin is in beginsel het gehele pand in kaart te brengen om vervolgens wanneer er een mutatie is wij hierop snel actie kunnen uitvoeren wanneer de nieuwe huurder bekend is. De uitvoering hierin geschied dan geheel volgens de norm van het vastgestelde als besproken met de pandeigenaar.

Kijkt u eens op onze pagina http://patrickdeletter.nl/naamborden-vastgoedbeheer/