Gevelletters gevelreclame is het visitekaartje van uw bedrijf.

Omdat het zorgt wanneer deze goed duidelijk leesbaar is, uw klanten de onderneming herkennen en onthouden. Het is uw visuele visitekaartje van uw bedrijf. Herkenbaarheid is heel belangrijk, Patrick de Letter assisteert u graag om dit te realiseren, Ongeacht de vormgeving of mogelijkheden zorgen wij ervoor dat uw klanten u onthouden.

Gevelletters gevelreclame logo en/of tekst kan in vele materialen worden vervaardigd. Wij verwerken perspex, acrylox, trespa, dibond, aluminium, roestvast staal (RVS), messing, roodkoper, MDF, cortenstaal. Maar ook nog vele andere materialen die niet genoemd zijn.

Zo kunnen wij de volgende productieprocessen uitvoeren:

Frezen – Laseren – Watersnijden

onze mogelijkheden:

  • Perspex in vele kleuren leverbaar.
  • Acrylox in vele kleuren leverbaar.
  • Trespa (volkern materiaal) in vele kleuren leverbaar.
  • Dibond in aantal kleuren leverbaar.
  • Aluminium in elke gewenste RAL kleur gepoedercoat.
  • Roestvast staal in diverse oppervlakte behandelingen uitgevoerd. Hoogglans gepolijst, geborsteld, geslepen, satijn geborsteld.
  • Messing hoogglans gepolijst of geslepen.
  • Roodkoper hoogglans gepolijst of geslepen.
  • MDF in elke gewenste RAL kleur gespoten.
  • Cortenstaal onbehandeld.

 

Uitvoering

De gevelletters kunnen worden uitgevoerd plat, maar ook in doosvorm (3D gevelletters). Beide uitvoeringen kunnen worden uitgevoerd met LED verlichting aan achterzijde van de letters. Hierin is de keus dat bij een dicht front verlichting naar achter uitstraalt op de gevel waardoor er een corona om de letter verschijnt. Bij een letter waarvan het front is uitgevoerd met een translucent acrylaat, straalt de verlichting naar voren uit. Letters die aan de achterzijde licht uitstralen worden op afstand gemonteerd. Zo ontstaat er een mooi corona om de letters heen bij schemer en donker. De voeding gaat door de gevel heen, waardoor de bedrading niet zichtbaar is. Wanneer het niet mogelijk is om de voeding door de gevel heen aan te brengen is, kunnen wij de letters monteren op een kokerprofiel die in de kleur van de gevel is gespoten waardoor deze optisch wegvalt.

Omdat het monteren van verlichte gevelletters veel ervaring behoeft, kunnen wij de montage voor u verzorgen. En dit met onze eigen montagedienst. Zo bent u er zeker van dat dit op een deskundige manier wordt uitgevoerd.

http://patrickdeletter.nl/montage/

Op verzoek kunnen wij u onze digitale uitgebreide brochure verlichte- en onverlichte gevelletters doen toekomen. Stuur uw aanvraag naar mailto:info@patrickdeletter.com

of bel: +31(0)20 4821724