Voor bootbelettering kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om de naam voor uw boot of bootregistratienummer. Wij produceren deze geheel op maat in diverse materialen. Of u nu kiest voor stickers, vinyl, RVS 316 (roestvrijstaal) of messing verchroomd. Geheel op maat en in elk lettertype kunnen wij uw bootbelettering (bootnaam) of registratienummer produceren.

Ook LED verlichte letters (RGB) voor op uw boot kunnen wij geheel op maat produceren. zowel in kunststof en RVS. Beide uitvoeringen kunnen zelfs in een door u aan te geven kleur gespoten worden.

Wij kunnen elk type van belettering voor u uitvoeren op locatie, zowel in binnen- en buitenland.

Inmiddels hebben wij naam verworven in een groot deel van de wereld, doordat wij ons zijn gaan toeleggen op de innovatie binnen deze branche hebben wij een grote naam verkregen en werken wij inmiddels voor de grotere jacht en scheepsbouwers in de wereld. Onze kracht is dat wij op locatie een opname doen, dit met betrekking tot wat de mogelijkheden zijn voor de belettering. De details worden dan ook uitvoering besproken met de (nieuwe) eigenaar of de bouwer van het schip of jacht. Als alle details zijn besproken volgt er een gedetailleerde tekening ter goedkeuring en vervolgens wordt het productieproces in gang gezet. De montage wordt verzorgd door onze eigen medewerkers op locatie die alle kennis en ervaring in huis hebben.

 

Bootbelettering voor motorboot, sportboot, zeilboot, catamaran, rubberboot, of waterscooter.

Vereisten van registratienummer op snelle motorboten. Als u op de link klikt ziet u de vereisten hiervoor: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/binnenvaart/vraag-en-antwoord/moet-ik-mijn-snelle-motorboot-registreren

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen: Tel.: +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

RVS hoogglans gepolijste doosletters WHITE PEARL voor Sunseeker Yacht

Voor een klant van ons hebben wij deze Sunseeker mogen voorzien van RVS hoogglans gepolijste doosletters met LED verlichting..

De montage hebben wij verricht in de thuishaven Sarzana in Noord Italië.

De oude naam hebben wij verwijderd, de oude gaten gedicht met polyester en gepolijst.

Vervolgens de nieuwe letters gemonteerd met een mal.

Wij beperken ons niet alleen voor montage werkzaamheden binnen Nederland, maar ook in Europa en zelfs tot ver daar buiten.

Inmiddels hebben wij meerdere Sunseekers mogen voorzien van naam, maar vanwege privacy redenen mogen wij niet alles delen op diverse social media kanalen.

Wij respecteren dan ook de regels van onze klanten.

Hoogglans gepolijste RVS letters 8 mm. dik.

In opdracht van Scheepswerf De Breedendam te Loosdrecht hebben wij dit klassieke schip mogen voorzien van RVS letters.

De RVS letters (kwaliteit 316) hebben een dikte van 8 mm. en zijn hoogglans gepolijst. Achter de letters hebben wij M3 draadstiften gestiftlast voor een blinde montage.

Maxima 600 boot voorzien van RVS hoogglans gepolijste letters

Deze boot type Maxima 600 hebben wij voorzien van naam en plaatsnaam uitgevoerd in RVS kwaliteit 316 hoogglans gepolijst.

De letters zijn gemonteerd met een High Bond dubbelzijdige tape.

De werkzaamheden hebben wij mogen uitvoeren in de werkplaats van Ed Peek te Amsterdam.

RVS hoogglans gepolijste letters gemonteerd op een van vossen jacht Patrouille 1500 ok

De letters hebben wij lasergesneden en voorzien van een High Bond dubbelzijdige tape. Naam van het schip en type aanduiding Patrouille 1500 ok hebben wij gemonteerd bij Smid Jachtservice te Jirnsum in Friesland.

RVS LED verlichte letters op jacht in aanbouw bij Jacht en Scheepsbouwer De Alm te Werkendam

Op een schitterend jacht wat in aanbouw is bij Jacht en Scheepsbouwer De Alm te Werkendam, RVS doosletters voorzien van LED aangebracht op achterdek.

RVS  hoogglans gepolijst letters, logo en registratienummers Jacht Lady Danher. Ligplaats Zele (België)

Dit schitterende jacht hebben wij mogen voorzien van RVS hoogglans gepolijste naam, logo en registratienummers.

De letters zijn gemonteerd met een High bond tape.

RVS  hoogglans gepolijst letters met PVD coating.

Voor dit jacht hebben wij in opdracht van de eigenaar RVS letters mogen maken.

Deze naam Aurum is de latijnse benaming voor goud.

Om die reden wilde de eigenaar de letters Aurum laten voorzien van een goudkleur.

Deze is gerealiseerd middels een PVD coating. De coating hebben wij extern laten uitvoeren bij een bedrijf die hierin gespecialiseerd is.

De PVD coating is 10 jaar gegarandeerd, Het is een keiharde laag die onder hitte wordt aangebracht. De kleur is het zelfde als 24 karaat goud.

De ligplaats hebben wij in RVS mirror uitgevoerd en op de achterboeg gemonteerd.

Alle letters zijn lasergesneden en hebben een dikte van 3 mm.

De letters zijn middels een High Bond dubbelzijdige tape gemonteerd.

Wayer 37 voorzien van RVS naam en registratienummer

Een schitterend schip. Wayer 37 gebouwd in 2008 te Heeg (Friesland) Het schip hebben wij voorzien van naam, ligplaats en registratienummers. Deze uitgevoerd in RVS 316 hoogglans gepolijst. In opdracht van Wajer hebben wij deze gemonteerd.

Naam: GREYHOUND  Ligplaats: Heusden

Wayer is één van Nederlands beste botenbouwers. Geheel in handen van de familie Wayer. Wayer heeft zelfs in 2014 een schitterend schip verkocht aan onze Koning Willem Alexander.

Bekijk eens het YouTube filmpje over Wajer https://www.youtube.com/watch?v=TaKoLqEJ5cU

Hieronder ziet u een voorbeeld van een mooie sloep een Rapida 750 die wij hebben voorzien van de naam LA FACCIATA.

De letters zijn uitgelaserd uit 3 mm. dik RVS kwaliteit 316. Daarna hoogglans gepolijst en gemonteerd met een industriële dubbelzijdige tape op de achterboeg. De tape is een VHB tape van 3M.

Salonboot DYOS van Rederij Friendship Amsterdam

Roodkoperen letters met LED verlichting die aan achterzijde van de letters uitstraalt. Vervaardigd in opdracht van Rederij Friendship te Amsterdam. De boot is geheel gestyled door de bekende interieurontwerper Osiris Hertman. Wel bekend van RTL Woonmagazine.

De Letters zijn op een afstand gemonteerd waardoor er een verlicht corona om de letters ontstaat bij avond. De salonboot is te huur voor evenementen bij Rederij Friendship te Amsterdam  https://friendshipamsterdam.com/nl/home/

RVS letters op een Cayman 40ft Speedcruiser

Dit jacht is geheel gerestaureerd door Van den Berg Car Classic. Van den Berg Car Classic houdt zich voornamelijk bezig met het restaureren van oude Porches. De vraag van een klant van hun was om deze Speedcruiser te restaureren. Van den Berg vroeg ons om de naam en de registratienummers te vervaardigen uit 3 mm. dik RVS kwaliteit 316 hoogglans gepolijst. Weer een mooi project die wij naar volle tevredenheid van Peter van den Berg hebben afgerond.

http://www.vandenbergcarclassic.nl

Vinyl belettering voor boten en catamarans.

Ook voor het beletteren van uw boot of catamaran middels vinylfolie kunt u bij ons terecht. Dit kan in vele kleuren en geheel op maat en in elk lettertype.

Custom boat lettering – Led lighted yacht signs – Vinyl Boat lettering

Hailing port lettering – Vinyl boat registration numbers