Raamfolies voor diverse toepassingen

Raamfolies voor diverse toepassingen

Raamfolies voor diverse toepassingen hebben de uitstraling van gezandstraald glas, ideaal geschikt om privacy te creëren. Raamfolies voor diverse toepassingen kunnen op elk formaat worden gesneden, eventueel of naar keuze kan daarin uitgespaard een bedrijfslogo, tekst en of motief zichtbaar worden. Of u kunt kiezen om de folie full color te laten printen , elke afbeelding of foto is mogelijk. Wij kunnen zorgen voor de algehele opmaak. Voorafgaand aan productie ontvangt u een digitale proefdruk zodat u exact ziet wat het resultaat word.

Het voordeel van de raamfolies voor diverse toepassingen is dat deze wel licht doorlatend is, maar dus niet doorzichtig. Er is dus geen zicht buitenaf uw kantooromgeving in, maar u behoudt dus wel het natuurlijke daglicht.

De folie is onder andere verkrijgbaar in diverse tinten. Deze getinte folies hebben een hele kleine glinstering.

[dt_photos_masonry columns=”4″ number=”20″ category=”raamfolies”]
3M Dusted & Frosted Glaseffect Folies

3M Scotchcal Series 7725  Glaseffect folies bestaat uit een reeks duurzame decoratieve folies voor speciale effecten op glas. Deze kwalitatief hoogwaardige folies zijn beschikbaar in Dusted crystal met een ets-effect en Frosted crystal met een zandstraaleffect. Deze zijn ook in kleur leverbaar voor toepassing op glas, spiegels, acrylaat- en polycarbonaatpanelen. Hiermee zijn ze uitermate geschikt voor toepassing in restaurants, retail, banken en overheidsgebouwen. 3M Scotchcal Series heeft door zijn uitstraling veelal een voorkeur bij architecten.

Sun Protective Film voor gebouwen

Sun Protective Film voor gebouwen van ImagePerfect is een outdoor glasfolie met een reflecterend oppervlak dat speciaal ontwikkeld is voor gebouwen. Deze film heeft een UV absorberende werking, zonder het vereiste niveau van het daglicht aan te tasten. De folie zorgt voor bescherming van de huid door de UV-stralen te verminderen. Het product vertraagt tevens de inwerking van UV-licht (verkleuring) op meubels en stoffen. De folie heeft een optimaal warmte reducerend effect wat een besparing op het energieverbruik en air-conditioning oplevert. Het gebruik van de folie op deze kostenbesparende manier (betere klimaatcontrole in de zomer, minder warmteverlies in de winter) levert voordelen op voor huishoudelijke en commerciële omgevingen zoals particuliere huishoudens, musea, rechtbanken, kantoren, openbare voorzieningen, sportaccommodaties, detailhandelszaken, onderwijsinstellingen, enz. De folie heeft een relatief hoge transparantie. Het gebruik van UV-werende raamfolie wordt aanbevolen door huidkankerstichtingen.

De folies van ImagePerfect Sun Protective Film is in diverse kleur en lichttransmissies verkrijgbaar

Monteren van Sun Protection folie

Glasfolie voor scherfbinding
scherfbinding

scherfbinding

Safety Mill4 scherfbindende folie is een heldere veiligheidsfilm met sterk UV absorberende werking. Deze film zorgt voor een maximale binding bij glasbreuk en voldoet hiermee aan de NEN 3596 normering voor scherfbinding. Dit is in het bijzonder van toepassing voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Zonder deze voorziening wordt er geen vergunning afgegeven. Ook steeds meer ARBO-diensten stellen vaker hogere eisen aan de veiligheid voor werksituaties en verblijfplaatsen.

Glasfolie voor inbraakvertraging

Glasfolie voor inbraakvertraging is een heldere film. Deze film (folie) zorgt ervoor dat het glas vele malen sterker wordt en het erg veel tijd kost om er doorheen te komen, waardoor mogelijke inbrekers vaak afzien om de inbraak door te zetten. Eveneens wordt de schade beperkt doordat de glasscherven in de folie blijven hangen bij een poging om de ruit in te slaan. Veel verzekeringsmaatschappijen stellen tegenwoordig al de eis om de ruiten te voorzien van deze folie.

 

Demo film veiligheidsfolie 3M

Demonstratie en uitleg Raamfolie

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen:

Bel: +31(0)20 4821724

mail: mailto:info@patrickdeletter.com