Laseren en Watersnijden van metaal en kunststof

Hieronder een korte beschrijving Laseren en Watersnijden van metaal en kunststof

Watersnijden is al enige tijd een veel toegepast proces voor de vervaardiging van gevelletters van metalen. Hierbij moet u denken aan messing, roestvast staal, corten staal, koper, en aluminium. Maar ook toepasbaar op rubber, diverse kunststoffen, steen, en glas. Met een druk van 6000 bar en 100 pk kan er met een hoge snelheid gesneden worden met een hoge nauwkeurigheid van 0,0025 mm. Een dikte van 8 cm. staal is zelfs mogelijk. Naarmate de dikte van het metaal de snijsnelheid word gereduceerd om afbuiging (kracht) van de straal te voorkomen.

Lasersnijden

Een elektromagnetische stralingsbron die licht uitzendt in een bijna evenwijdige bundel. De laserstraal is gefocusseerd tot een lichtcirkel met een diameter van fracties van een millimeter.

Door de zeer hoge intensiteit van de straal kan worden gesneden met een hoge nauwkeurigheid. Ideaal geschikt voor ook weer het snijden van een groot aantal metalen, maar ook kunststoffen, hout, en glas.

Onze voorkeur gaat uit naar dit proces wanneer we kleinere voorwerpen, letters en/of logo’s moeten snijden.

Montage

Voor het blind monteren van de gevelreclameborden en of gevelletters kunnen wij achter deze draadeinden of draadbussen stiftlassen. Na gelang de maatvoering van het reclamebord of de gevelletters word bepaald welke maat van draadstift of draadbus zal worden gebruikt..

De stiftlasbouten en stiftlasdraadbussen hebben wij in diverse materiaalsoorten, RVS, verkoperd staal of aluminium.

Stiftlassen of boutlassen is een lasprocedé waarbij een metalen staafje vanuit een pistool aan een ondergrond wordt gehecht.

Hieronder ziet u diverse voorbeelden van gelaserde en watergesneden objecten. Na het snijden van het materiaal kunnen nog diverse nabewerkingen worden uitgevoerd, zoals het zetten van het materiaal als ook het polijsten, materen of een galvanische behandeling.

Diverse grote hotels en kleine hotels hebben wij al voorzien van diverse interne bewegwijzeringen. Maar ook voor de particuliere markt, hierbij te denken aan een huisnummer of benaming van een huis.

 

Kijk ook eens op onze pagina http://patrickdeletter.nl/lasergraveren-metaal-kunststof-glas-hout/

 

Wanneer u een offerte wilt verkrijgen voor het laseren en watersnijden van welk materiaal dan ook, kunt u ons een digitaal bestand sturen, graag de maatvoeringen hierin aangeven.

Voor informatie kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com

Flat cut acrylic – brass – stainless steel letters & logos

http://patrickdeletter.nl/gevelreclame-in-diverse-uitvoeringen/