Sjabloonfolie voor het beschilderen van wanden en objecten.

Ook kunt u bij ons terecht voor het laten plotten/snijden van sjabloonfolie met teksten, logo’s en alle andere ontwerpen.

De sjabloneerfolie is toepasbaar op wanden, containers en andere objecten, waarna deze ingeschilderd kan worden of gespoten. Na het inschilderen of spuiten kan de folie eenvoudig worden verwijderd, waarna de tekst en/of logo zichtbaar is. Het geeft een eigentijdse industriële uitstraling. Veel oude fabriekshallen die tegenwoordig omgebouwd worden tot restaurants, sportscholen, supermarkten of grote retailstores worden de wanden, oude instrumentaria of machines voorzien van gesjabloneerde teksten en/of logo’s, waardoor het ambachtelijke gevoel in deze panden niet verloren gaat. Maar ook de (retail)stores in nieuwe panden worden vaak genoeg nog middels deze werkwijze voorzien van bewegwijzering en of communicatie. Zo ook in parkeergarages wordt deze uitvoering van bewegwijzering veel toegepast.

Hieronder ziet u een voorbeeld van de uitvoering.

In opdracht kunnen wij voor u de werkzaamheden uitvoeren. Vooraf komen wij bij u een opname doen, zoals het inmeten en de wand, gevel of object bekijken.

http://www.patrickdeletter.nl/montage/

 

Voor informatie kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: info@patrickdeletter.com