Patrick de Letter Transport (Special Transports)

Patrick de Letter Transport

Onze wagens:

Speciaal voor volumineus en langvervoer    MAN  TGE 3.180   (verlengde uitvoering)

Voor het kleine vervoer van belangrijke documenten  AUDI A8

Patrick de Letter Transport  (Special Transports)

Patrick de letter Transport (Special Transports) is opgericht sinds 2020.  Van oorsprong is Patrick de Letter een onderneming die zich bezig houdt met de productie en montage van duurzame jachtletters.

Wekelijks worden er door ons transporten gereden van Holland naar Spanje. Met name naar Denia en omgeving gelegen in de Costa Blanca waar wij kantoor houden.

Maar ook voor transporten in andere landen binnen Europa kunt u bij ons terecht.

Gezien de toenemende vraag of wij ook transporten verrichten van andere materialen is onze transport onderneming opgericht.

Mede doordat wij veel te maken hebben met diverse jachtleveranciers en vaak transport nodig hebben voor het vervoer van jachten, zijn wij als Patrick de Letter Transports een toegevoegde waarde.

Transport van vertrouwelijke documenten

Maar ook als het gaat om urgente vaak met spoed te bezorgen producten of belangrijke / vertrouwelijke documenten bent u bij ons aan het juiste adres. Het vervoer / transport wordt door onze eigen mensen uitgevoerd. Of het nu gaat om belangrijke documenten of grote volumineuze goederen, wij hebben de juiste wagens tot onze beschikking. Het gehele transport traject wordt uitgevoerd door één chauffeur die tijdens het transport de algehele verantwoording draagt tot het moment van aflevering bij u op de afgesproken locatie. Hiermee bent u verzekerd dat uw belangrijke documenten en/of goederen niet in handen komt van andere vervoerders. Kortom er is geen overslag tijdens het transport.

Belangrijk detail is dat onze chauffeurs persoonlijk zijn te benaderen tijdens het transport, zo bent u altijd op de hoogte van de positie en de nog af leggen route / tijd.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden, en wilt u een offerte opvragen, mail of bel.  Wij kunnen u geheel vrijblijvend de offerte doen toekomen.

Wij zijn met name sterk in de persoonlijke benadering en korte lijnen. Een no nonsens bedrijf en waar uw waardevolle bezit gewaarborgd is tot en met de aflevering op locatie als afgesproken.

Neemt u gerust eens contact met ons op.

Wij zien u graag als klant tegemoet.

 

Patrick de Letter BV

Tel.: +31 (0)20 4821724

Mobiel : +31(0)6 27426766

mail: info@patrickletter.nl

Patrick de Letter Transport

snel, flexibel en vertrouwelijk, daar staan wij voor !