Patrick de Letter Transport

Patrick de letter Transport is opgericht sinds 2020.  Van oorsprong is Patrick de Letter een onderneming die zich bezig houdt met de productie en montage van duurzame jachtletters.

Wekelijks worden er door ons transporten gereden van Holland naar Spanje. Met name naar Denia gelegen in de Costa Blanca waar wij kantoor houden.

Gezien de toenemende vraag of wij ook transporten verrichten voor andere materialen is onze transport onderneming opgericht.

Mede doordat wij veel te maken hebben met diverse jachtleveranciers en vaak transport nodig hebben voor het vervoer van jachten, zijn wij als Patrick de Letter Transports een toegevoegde waarde.

Met onze jarenlange ervaring in de Nautische sector, en de knowhow van het verlangen van de klant, zijn wij mede gespecialiseerd in het vervoer van de kleinere jachten.

Maar ook voor andere waardevolle transporten kunt u zich richten tot Patrick de Letter Transport. Geheel vrijblijvend doen wij u de offerte toekomen.

Wij zijn met name sterk in de persoonlijke benadering en korte lijnen. Een no nonsens bedrijf en waar uw waardevolle bezit gewaarborgd is tot en met de aflevering op locatie als afgesproken.

 

Neemt u gerust eens contact met ons op.

Wij zien u graag als klant tegemoet.

 

Patrick de Letter BV

Tel.: +31 (0)20 4821724

mail: info@patrickletter.nl