Elektrische brandstempels

Elektrische brandstempels maken wij geheel op maat met tekst en/of uw bedrijfslogo.

Deze stempels zijn te gebruiken voor het stempelen van diverse soorten hout, leer, kunststof, kurk, karton en allerlei andere materialen. Bekende voorwerpen die dan ook gestempeld worden zijn: houten wijnkisten, houten pallets, lederen schorten, houten meubelstukken.

Tevens worden brandstempels veel toegepast om brandmerken te zetten op goederen / artikelen die diefstal gevoelig. Veel facilitaire diensten maken dan ook gebruik om deze te markeren met een brandmerk. Dit eveneens ook weer met tekst en/of logo van betreffende instelling.

Wij adviseren hierbij altijd een spanningsregelaar waarmee u een constante temperatuur kunt behouden in de stempel voor het afdrukken in de diverse materialen waarvoor meer of minder hitte benodigd is.

De gravure kan heel gedetailleerd uitgevoerd worden. Ook kunnen wij de brandstempels leveren met een inzetstuk waar verschillende brandplaten in kunnen.

Er zijn diverse maatvoeringen leverbaar, hoe groter de maatvoering hoe hoger het wattage van de elektrische brandstempel.

Ook voor een eenvoudig klassiek brandstempel met stalen steel en houten handvat, die u met een gasbrander kan opwarmen, kunt u bij ons terecht. Deze is te vervaardigen in een groot aantal formaten.

 

Levertijd ca. 1 week na opdracht.

Prijs op aanvraag.

Voor informatie kunt u ons bellen op +31 (0)20 4821724

of mailen: mailto:info@patrickdeletter.com