Voor glas graveren bent u ook bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om bierglazen, wijnglazen, longdrinks, cognacglazen, whiskyglazen, champageglazen of karaffen. Alles is mogelijk.

Het glas graveren kan in diverse lettertypen, maar ook met een door u aangeleverd lettertype. Zo ook is het mogelijk om een bedrijfslogo of familiewapen te graveren. En dit met de fijnste details.

Onze voorkeur gaat nog altijd uit om dit met een roterende watergekoelde diamantpunt uit te voeren. Het geeft een diepte werking die een rijkere uitstraling heeft dan een lasergravure of gestraalde uitvoering.

Toch kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij kunnen het glaswerk ook laseren of zandstralen. Dit is prijstechnisch voordeliger bij een grote oplage als een diamant gravure.

Indien gewenst kunnen wij u 2 soorten wijnglazen leveren die wij standaard in ons assortiment hebben. Het betreft de wijnglazen van Riedel, de Burgundy (witte wijn) en de Bordeaux (rode wijn)

Deze prachtige Vinum wijnglazen worden geleverd in een set van twee. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het optimaal genieten van een heerlijke rode of witte wijn. De glazen zijn geproduceerd van hoogwaardig kristal en zijn vaatwasmachinebestendig.

Voor informatie kunt u ons bellen +31 (0)20 4821724

of mailen: info@patrickdeletter.com