Full-Color printing op vinyl

Full-Color printing met een hoge resolutie op permanent of removable vinyl. Na het printen kunnen wij de logo’s en of teksten in contour snijden. Voor buitengebruik kunnen wij het vinyl voorzien van een UV- werende lamineerlaag, De kleuren zullen niet verbleken na deze toepassing. En het vinyl verkrijgt hiermee een lange levensduur. De removable folie is geschikt voor korte tijd, deze folie wordt veel gebruikt voor promotionele toepassingen voor op beurzen en sale activiteiten.

Full- Color printen op harde materialen

Wij kunnen eveneens direct full-color printing toepassen op harde materialen als Forex, Dibond, Alupanel en Perspex. Groot en klein formaat en van enkele stuks tot grote oplage. Goed toepasbaar voor:

  • Makelaarsborden
  • Bouwborden
  • Reclameborden
  • Sponsorborden
  • Uithangborden
  • Borden voor promotionele doeleinden

Wij werken veel voor reclamebureaus, promotiebureaus, grafisch ontwerpers, architectenbureaus en evenals vanzelfsprekend voor veel andere bedrijven en particulieren.

Vluchtwegborden op maat geprint

Vluchtwegborden vervaardigen wij geheel op maat maar volgens de Europese norm NEN en ISO 7010. Diverse uitvoeringen kunnen worden vervaardigd. Kunststof zelfklevend, kunststof fotoluminiscerend (glow in the dark) of direct geprint op een metalen plaat.

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het gehele standaard programma, waaronder ook brandbestrijdingsborden, gebodsborden, verbodsborden, waarschuwingsborden en redding- en evacuatieborden. Allen ook leverbaar in sticker uitvoering.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

Aanlever specificaties bestanden

EPS, AI, PDF of Coreldraw bestanden en omgezet in lijncontouren. Lettertypen ook omgezet in lettercontouren. Kleuren in Pantone of CMYK. Bestanden 1:1 of op schaal en dit aangeven in de correspondentie. Bestanden groter dan 10 MB verzenden via WeTransfer of Hightail.     Apps verkrijgbaar voor iPhone & Android in de App Store.

Wanneer u een bestand aanlevert in Bitmap formaat en deze zou in contour gesneden moeten worden, moeten wij het bestand eerst in lijncontouren omzetten. Afhankelijk van de complexiteit van het bestand doen wij u hiervoor eerst een prijs toekomen.

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen:

Tel.: +31(0)20 4821724

mail: mailto:info@patrickdeletter.com